keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Irtiotto arjestaEi niin mitenkään kantaaottava, sanaleikkisä tai muuten taattu minunmainen postaus. Tämän laadukkaampaa ei nyt irtoa. Takana vain muutama tunti unta ja junamatkaa, kassi purkamatta ja kello 16:30 ruoka kiljuvanälkäisille tekemättä. Saako vielä hetken fiilistellä läppärillä ja luukuttaa tuubin juusta ”heaven” repeatilla?

Pikakelaus pari päivää taaksepäin.

Vapun juhlinta näillä kilometreillä käsittää lähinnä lapsukaismerkkisten (tytär ja tyttären ystävä) vastentahtoista (minä) pyörimistä vapputorilla muutaman tuhannen muun kanssa. Onneksi alla oli työpäivä mallia ei ihan niin raadoksitelekevä, mutta kieltämättä haipakkaa piti silti. Ehtiä kotiin, tehdä ruoka (no okei, lyödä ranskikset uuniin, keittää nakit ja laittaa perunasalaattiin iso lusikka), ulkoiluttaa koira ja ne tyttömerkkiset torilla. Onneksi oli lämmintä ja leppoisaa, ja vaikka kotimatkalla autoilijan passikuva, a.k.a. telkänpönttö a.k.a. kameratolppa räpsähti, se ei kyllä takuulla tehnyt niin ylinopeudesta. Tiedä sitten miksi, mutta niin vain koko letka sai hetkensä salamavaloissa.
Vappupäivänä koittikin sitten tämä:
On sillä vaan iso ääni! Ne nuoruuden ihanat, aikuisuudenkin. Kaikki tutut ja puhkilauletut. Voi ettien että.


Hauskin sattumus ikinä oli törmätä Oulussa asti asuvat lapsen kummit keikalla. Samassa hotellissakin yöpyivät jopa. Käveltiin yöllä yhtä matkaa ja ihmeteltiin sattumaa.
Yhden lajin "heaven" tuo keikoilla käyminen. Aikuisten aika. Kaikki tämä. 

Paitsi että nyt olo on mallia krapula, ilman sitä edeltävää hilpeää nousua. "Ystäväni" saatanallinen kipu päätti tulla herättelemään aamulla sellaiset kolme tuntia ennen kellonsoittoa. Siinä sitä napsin Buranaa ja Panadolia kummankin reippaat kerta-annosmaksimit, nojasin kuumassa suihkussa seinään ja tärisin. Kipu on kuulemma aivojen tulkinta kehon viestistä. Aivot nimenomaan päättävät miten suurella kalustolla paloa kulloinkin lähdetään sammuttamaan. Jjep. Hienosti tulkittu taas.
Mutta. Ihanaa oli. Irtiotto arjesta. Isoja kysymyksiä meneillään parisuhteessa. Ja elämässä ylipäätään. Jokin risteys tai muu kliseinen vertauskuva.


Teki hyvää olla kaksin. 6 kommenttia:

 1. No mutta hyvät muistot jää, kun se "krapula" tai väsymys on kärsitty, niin sitten ei muista muuta, kuin olipahan mahtava konsertti. Ihan uskomaton tuo törmääminen tuttuihin ja vielä sama hotla. :)

  Mukavaa illan jatkoa Nelina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät muistot kyllä jäikin. Keikoilla jos missä tulee kerrankin oltua vain hetkessä. Ajatus ja aistit keskittyneenä. Tykkään.

   Mukavaa ja toivon täyteistä torstaita Tiia. ♥

   Poista
 2. Voi miten mukava kahdenkeskinen irtiotto arjesta ♥

  Kyllä sitä aikuisten omaa, sekä nimenomaan sitä yhteistä aikaa on hyvä aika-ajoin järjestää. Siinä se vaikeus ehkä piileekin (kokemuksen syvä rintaääni puhuu) kun ilman vaivannäköä ja järjestämistä sitä omaa aikaa ei yksinkertaisesti vaan ole, varsinkaan tuollaista "laatuaikaa". Inhoan muuten tuota sanaa, mutta en nyt tähän hätään parempaakaan keksinyt ;)

  Toivottavasti voit nyt jo paljon paremmin ♥

  Toivon erityisen lempeää ja lämpöistä loppuviikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatuaika on oikein hyvä ja kuvaava. Ehkä sitä on vaan käytetty liikaa ja väärässä yhteydessä (esim. mukakorvaamaan vanhemman läsnäoloa lapsen elämässä, tai ylipäätään selittämään omaa poissaoloa ihan mistä tahansa ihmissuhteesta). Kahdenkeskinen aika on meilläkin kortilla, vaikka periaatteessa sitä olis kun lapset ovat isilässä. Paitsi kun eivät meinaan ole. :D Päälle vielä omat kotkotukset ja miehen työt.

   Mutta hyvää teki. Huomasi taas että hitokseen kyllä on rakas mies.

   Voin jo oikein hyvin, kiitos vaan. Eipä siinä muuta, mutta harmittavasti katkaisi unet niin lyhyiksi, sitten kun helpotti, olikin jo aika kömpiä aamiaiselle. >:/

   Ihan just samanlaista loppuviikkoa toivon sinulle, Ansku. ♥

   Poista
 3. Keikat jos mikä (mullekin) on aivan taattua tajunnannollausta ihan kaikesta muusta. Parasta!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle ihana kommentistasi!