torstai 8. maaliskuuta 2018

8.3.2018
Nainen on kaunis sana. Pehmeä ja hellä, kuten kantajansakin. Silti vahva, rohkea ja sitkeä, kovakin tarvittaessa. Nainen on aina jonkun tytär, usein myös sisar tai äiti. Nainen sitoo sukupolvia yhteen. Muistaa syntymäpäivät ja erityistoiveet. Hyvä muisti on naisen onni ja kirous. Nainen näet muistaa miltei kaiken. Hellät kädet, ja ne vähemmän. 

Jos naiset johtaisivat maailmaa, sotia ei olisi. Kotiin tultaisiin ajoissa, riidat sovittaisiin ja kädet pestäisiin. Kuka siinä ehtisi toisen omaa valtaamaan? Jos kaikki tytöt oppisivat lukemaan, heistä tulisi naisia, jotka johtaisivat maailmaa. Jokaisella tytöllä on oikeus johtaa edes itseään. 

Miten ilahduttaa naista? Halauksin, niistä naiset usein pitävät. Kukistakin, tai pienistä lahjoista. Äidit siitä erityisesti, että heille soittaa tai tulee käymään. Muistaa viestillä, jos ei muuten. Jokainen nainen ansaitsee kaikkein eniten tulla rakastetuksi ja se rakkaus tulla näytetyksi. Vuoden jokaisena päivänä.

Hyvää naistenpäivää ihanat!  
6 kommenttia:

 1. Sydämellistä naistenpäivää vielä <3

  VastaaPoista
 2. Iik miten ihana teksti! Ihan täydellinen, just niinkuin me naiset ;)
  Ihanaa naistenpäivän yötä sinulle ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä myöhäistä toivotella että samoin, mutta ihanaa viikonloppua sinulle ihana.♥

   Poista
 3. Tämäkin päivä on naisten päivä, vielä hetken aikaa, ennen kuin alkaa huominen, mikä sekin on naistenpäivä! Ihanaa jokapäiväistä, ihana ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä on naistenpäivä. Ihanaa jokapäivää sinulle, ihana. ♥

   Poista

Kiitos sinulle ihana kommentistasi!